American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations

Specifikācijas:
Autors: Michael Tonsmeire, Vinnie Cilurzo
Lapaspušu skaits: 400
Izdošanas gads: 2014
Preces ID: 17820062
4099
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

9. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

9. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

9. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

9. jūlijā

169

Smartpost terminālī

9. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

9. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

9. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

10. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

9. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

9. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

9. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

9. jūlijā

169

Smartpost terminālī

9. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

9. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

9. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

10. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations

"American Sour Beers details American innovations and adaptations of traditional sour beer brewing techniques, exploring many processes and ingredients. Advice and practical applications for brewers of all levels are provided"--
Details American innovations and adaptations of traditional sour beer brewing techniques, exploring a variety of processes and ingredients and offering advice and practical applications for brewers of all levels.
One of the most exciting and dynamic segments of today’s craft brewing scene , American-brewed sour beers are designed intentionally to be tart and may be inoculated with souring bacteria, fermented with wild yeast or fruit, aged in barrels or blended with younger beer. Craft brewers and homebrewers have adapted traditional European techniques to create some of the world’s most distinctive and experimental styles. This book details the wide array of processes and ingredients in American sour beer production, with actionable advice for each stage of the process. Inspiration, education and practical applications for brewers of all levels are provided by some of the country’s best known sour beer brewers.

Kopīgā informācija par: American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations

Preces ID: 17820062
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Brewers Publications
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Dzērieni
Grāmatas fragments:
Autors: Michael Tonsmeire, Vinnie Cilurzo
Lapaspušu skaits: 400
Izdošanas gads: 2014

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes