Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Specifikācijas:
Autors: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 21692287
5532
7438
-25%
Pārdevējs: Minced 4.6
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
6046
Uz grozu
724 / mēn.

3 1844
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

24. jūlijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

24. jūlijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu 724PIEGADE
169

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

24. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

24. jūlijā

129

Smartpost terminālī

24. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

24. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

24. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

25. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

24. jūlijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

24. jūlijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu 724PIEGADE
169

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

24. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

24. jūlijā

129

Smartpost terminālī

24. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

24. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

24. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

25. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Pro Baltic
6046 7860
Pārdevējs: Minced 4.6
  • 86% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Discover everything there is to know about sushi!Sushi has taken the world by storm. Now, brilliant young Tokyo-based sushi chef Jun Takahashi wants to share his love and scientific knowledge of sushi-making with the world! His mastery of all things sushi is unparalleled and will appeal to professional chefs and sushi amateurs alike.With the help of gorgeous color photos and informative charts and diagrams, Takahashi and his two co-authors, Hidemi Sato and Mitose Tsuchida, cover the full range of sushi-making topics--from the biology and scientific composition of the ingredients, to the techniques sushi chefs learn over years of difficult training, to basic recipes for Tokyo-style sushi rice, sauces, condiments, and side dishes. The book's sections include lessons on how to:Find all types of seafood, such as eel, sea urchins, tuna, etc.Marinate fish with kombu seaweed.Cure fish with vinegar and sugar.Use and maintain high-quality Japanese sushi knives and an Ohitsu (a wooden rice container).Recognize the anatomy of a fish, different ways to cut a fish, and where to find the best meat.Shuck and prepare clams, such as the Mirugai Clam.Identify vinegar varieties and soy sauces.Prepare wasabi as well as grate, boil, and pickle ginger. Cook with heat and the differences between simmering (grilling) and dry-cooking (pan frying).Perfect traditional Japanese dishes, such as the tamago-yaki, Japanese Omelet.Recipes for 23 different types of sushi.Whether you're a professional chef, a casual lover of Japanese cuisine, or a sushi fanatic, this beautiful book will provide fascinating insights into the world of Japan's iconic national dish.

Kopīgā informācija par: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Preces ID: 21692287
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Tuttle Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Pamatēdieni
Grāmatas fragments:
Autors: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Pro Baltic 4.6
(505 pircēja vērtējums)
-23%
%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

13. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
6046 7860