Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Specifikācijas:
Autors: Christopher Shockey
Lapaspušu skaits: 336
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 17893917
5799
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
6606
Uz grozu
759 / mēn.

3 1933
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

25. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

25. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

25. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

25. jūlijā

169

Smartpost terminālī

25. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

25. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

25. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

26. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

25. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

25. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

25. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

25. jūlijā

169

Smartpost terminālī

25. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

25. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

25. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

26. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Modamo
6606
Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 88% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Perfect for beginners and experts alike, this guide, written by two fermentation experts, presents step-by-step instructions for making cider, introducing readers to the different phases of fermentation and the entire spectrum of complex flavor and style possibilities. Original. 12,000 first printing. Illustrations.
"With expert advice and clear, step-by-step instructions, The Big Book of Cidermaking equips readers with the skills they need to make the cider they want"--
Best-selling authors and fermentation experts Christopher and Kirsten Shockey enter the realm of fermented beverages with this comprehensive guide to making hard cider that features techniques for achieving a wide range of styles and flavors.
The best-selling authors Christopher Shockey and Kirsten K. Shockey turn their expertise to the world of fermented beverages in the most comprehensive guide to home cidermaking available. With expert advice and clear, step-by-step instructions, The Big Book of Cidermaking equips readers with the skills they need to make the cider they want: sweet, dry, fruity, farmhouse-style, hopped, barrel-aged, or fortified. The Shockeys&; years of experience cultivating an orchard and their experiments in producing their own ciders have led them to a master formula for cidermaking success, whether starting with apples fresh from the tree or working with store-bought juice. They explore in-depth the different phases of fermentation and the entire spectrum of complex flavor and style possibilities, with cider recipes ranging from cornelian cherry to ginger, and styles including New England, Spanish, and late-season ciders. For those invested in making use of every part of the apple, there&;s even a recipe for vinegar made from the skins and cores leftover after pressing. This thorough, thoughtful handbook is an empowering guide for every cidermaker, from the beginner seeking foundational techniques and tips to the intermediate cider crafter who wants to expand their skills.

Kopīgā informācija par: Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

Preces ID: 17893917
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Storey Publishing LLC
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Dzērieni
Grāmatas fragments:
Autors: Christopher Shockey
Lapaspušu skaits: 336
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Modamo 4.2
(3 pircēja vērtējums)

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

25. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
6606