Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat

Specifikācijas:
Autors: Angie Mar
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2019
Preces ID: 24323221
0 € piegāde virs 20 €
4735
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

16. oktobrī

000

Smartpost terminālī

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet DPD Pickup punktā

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts pakomātā

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts nodaļā

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

19. oktobrī

000

Piegādāsim uz mājām

16. oktobrī

399

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Smartpost terminālī

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet DPD Pickup punktā

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts pakomātā

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Latvijas Pasts nodaļā

16. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Saņemiet Omniva pakomātā

17. oktobrī

BEZMAKSAS PIEGĀDE visā Latvijā virs 20 €*
000

Piegādāsim uz mājām

16. oktobrī

499

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat

The food and fashion icon behind the acclaimed Beatrice Inn, in this debut cookbook, shows home cooks how to prepare every kind of meat imaginable through year-round recipes that showcase her culinary talents. Illustrations.
NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEWThe Beatrice Inn&;s presence in New York City spans close to a century, and its history is ever changing, from one of New York&;s first speakeasies, frequented by Fitzgerald and Hemingway, to a beloved neighborhood Italian restaurant to one of the city&;s most notorious night clubs. Angie Mar purchased the Beatrice Inn in 2016 and led the storied landmark into its next chapter. Mar transformed the space and the menu into a stunning subterranean den where guests are meant to throw caution to the wind and engage in their most primal of senses. Pete Wells, in his rave two-star New York Times review, summed it up best: &;It is a place to go when you want to celebrate your life as an animal.&; Now, in Mar&;s debut cookbook, the Beatrice Inn experience will resonate with readers no matter where they live.Butcher and Beast invites readers into this glamorous, gutsy, and forever-nocturnal world. Mar&;s unconventional approach to flavor profiles are captured in over 80 recipes, including Milk-Braised Pork Shoulder, Duck and Foie Gras Pie, Venison Cassoulet, and Bone Marrow&;Bourbon Crème Brûlée. Throughout are also essays on Mar&;s controversial and cutting-edge dry-aging techniques, her adoration of Champagne, the reality of what it takes to lead in the New York City restaurant scene, and the love and loyalty of her tight-knit family. Visually arresting photography shot entirely on Polaroid film captures the elegant and ever-opulent world of the Beatrice Inn.Praise for Butcher and Beast&;This alluring collection of recipes from an exciting Manhattan chef will leave meat eaters salivating.&;&;Publishers Weekly&;At New York&;s iconic Beatrice Inn, (Angie&;s] menu ranges from 75 Day Lavender Aged Butcher&;s Steak to Muscadet Vine Smoked Rabbit. So it should come as no surprise that her debut cookbook, Butcher + Beast, showcases that passion.&;&;Food & Wine

Kopīgā informācija par: Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat

Preces ID: 24323221
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Autors: Angie Mar
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2019

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes