Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your Meat

Specifikācijas:
Autors: Nav norādīts
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2023
Preces ID: 24838766
2844
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

12. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

12. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

12. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

12. jūnijā

169

Smartpost terminālī

12. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

12. jūnijā

299

Circle K stacijā

12. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

12. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

13. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

12. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

12. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

12. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

12. jūnijā

169

Smartpost terminālī

12. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

12. jūnijā

299

Circle K stacijā

12. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

12. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

13. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your Meat

"In The Butcher's Table, hunter and cook Allie D'Andrea (Outdoors Allie) teaches you how to break down various animals and then use those delicious cuts of fowl, pork, and venison"--
Join Allie D’Andrea (Outdoors Allie) to learn how to break down chicken, pork, and venison—then cook your way through recipes featuring your fresh cuts.? If you’ve been wondering which knives to buy, started to break down an animal but wanted more guidance, or are looking for recipes where meat is the star of the show, you’ll find it in The Butcher’s Table. After a review of basics such as butchering tools and meat preparation, explore chapters organized by meat type: chicken, pork, and venison. Each chapter begins with an illustrated step-by-step tutorial on breaking down the animal, followed by recipes for both the star and showstopper cuts as well as recipes for making the most of bones, fat, and ground meat:   Chicken: Oven-Baked Garlic Parmesan Chicken Wings, Cherry Almond Chicken Salad, Oven-Roasted Mango Drumsticks, Fresh English Pea and Chicken Thigh Soup, Pan-Seared Chicken Breast with Peanut Sauce and Bright Slaw, Spicy Chicken Meatballs in Marinara Sauce, All-Purpose Chicken Stock  Pork: Bone-In Smoked and Shredded Boston Butt, Reverse Seared Pork Chops with Apple Relish, Picnic Carnitas, Soy-Glazed Country-Style Ribs with Fresh Ginger, Fresh Shank-End Ham with Molasses Glaze, Pork Hock Barbecue Beans, Blanched Bone Pork Stock, Rendered Leaf Lard Venison: Coffee-Rubbed Venison Loin Chops, Reverse-Seared Rosemary Loin Chops with Red Wine Reduction, Wild Mushroom-Stuffed Butterflied Venison Loin, Roasted Eye of Round with Peppercorn Sauce, Sirloin Butt Stir-Fry, Braised Venison Shanks, Maple Venison Breakfast Sausage Patties, Root Beer Venison Jerky And plenty more!Stunning hunt photography and mouthwatering recipe photos provide ample inspiration as you go. Whether you have a half hog from your local farmer or you're bringing home a deer fresh from the hunt, everyone’s welcome at the butcher's table.
In The Butcher’s Table, hunter and cook Allie D’Andrea (Outdoors Allie) teaches you how to break down various animals and then use those delicious cuts of fowl, pork, and venison.

Kopīgā informācija par: Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your Meat

Preces ID: 24838766
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Harvard Common Press,U.S.
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Autors: Nav norādīts
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2023

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your Meat
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes