Complete Book of Pasta Sauces: The Best Italian Pestos, Marinaras, Ragus, and Other Cooked and Fresh Sauces for Every Type of Pasta Imaginable

Specifikācijas:
Autors: Allan Bay
Lapaspušu skaits: 256
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 17816407
2979
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

13. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

13. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Complete Book of Pasta Sauces: The Best Italian Pestos, Marinaras, Ragus, and Other Cooked and Fresh Sauces for Every Type of Pasta Imaginable

"The quick, easy, creative, and full-of-flavor sauces in The Complete Book of Pasta Sauces get you from here to dinner in a flash"--
Turn pasta night from drab to exciting, tired to fresh, with 175 recipes for the best and yummiest pasta sauces imaginable.Everybody loves pasta—but not if it’s made the same way night after night. Families with kids, especially, eat loads of pasta, but it’s awfully easy to get stuck in a “red-sauce rut,” eating one version or another of marinara sauce over and over again. Enter author Allan Bay, an expat who lives in Rome who has written some of Italy’s best-selling cookbooks. Bay opens up in these pages a big, bold new world of pasta sauces, some from the classic Italian repertoire, other brilliant new creations of his own. They have all sorts of main ingredients, from beef and chicken to shrimp and clams to glorious veggies from artichokes to zucchini. All of the sauces are easy to prepare and every one cooks up fast.The Complete Book of Pasta Sauces includes:Asparagus and Pine Nut SauceMeatball RagoutCioppinoPesto Sauce, plus six different pesto variationsChicken RagoutNantua Sauce with ShrimpLamb Ragout with PorcinisRoman Cauliflower Sauce There are bowls and bowls of kid-friendly sauces and plenty of grownup sauces, too. Each recipe comes with one to three “Best On” recommendations, along with additional “Also Good On” ideas that range from different shapes of standard wheat pasta to egg noodles, polenta, rice, and more. There are suggestions, too, for serving the various sauces directly on meats, poultry, or fish—something that is very common in Italy but less familiar elsewhere.This deliciously creative book makes pasta and pasta sauces more exciting than they’ve ever been before.
The quick, easy, creative, and full-of-flavor sauces in The Complete Book of Pasta Sauces get you from here to dinner in a flash.
Turn pasta night from drab to exciting, tired to fresh, with 175 recipes for the best and yummiest pasta sauces imaginable.Everybody loves pasta—but not if it’s made the same way night after night. Families with kids, especially, eat loads of pasta, but it’s awfully easy to get stuck in a “red-sauce rut,” eating one version or another of marinara sauce over and over again. Enter author Allan Bay, an expat who lives in Rome who has written some of Italy’s best-selling cookbooks. Bay opens up in these pages a big, bold new world of pasta sauces, some from the classic Italian repertoire, other brilliant new creations of his own. They have all sorts of main ingredients, from beef and chicken to shrimp and clams to glorious veggies from artichokes to zucchini. All of the sauces are easy to prepare and every one cooks up fast.The Complete Book of Pasta Sauces includes:Asparagus and Pine Nut SauceMeatball RagoutCioppinoPesto Sauce, plus six different pesto variationsChicken RagoutNantua Sauce with ShrimpLamb Ragout with PorcinisRoman Cauliflower Sauce There are bowls and bowls of kid-friendly sauces and plenty of grownup sauces, too. Each recipe comes with one to three “Best On” recommendations, along with additional “Also Good On” ideas that range from different shapes of standard wheat pasta to egg noodles, polenta, rice, and more. There are suggestions, too, for serving the various sauces directly on meats, poultry, or fish—something that is very common in Italy but less familiar elsewhere.This deliciously creative book makes pasta and pasta sauces more exciting than they’ve ever been before.

Kopīgā informācija par: Complete Book of Pasta Sauces: The Best Italian Pestos, Marinaras, Ragus, and Other Cooked and Fresh Sauces for Every Type of Pasta Imaginable

Preces ID: 17816407
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,19 x 0,24 m, 0,88 kg
Izdevniecība: Harvard Common Press,U.S.
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Allan Bay
Lapaspušu skaits: 256
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Complete Book of Pasta Sauces: The Best Italian Pestos, Marinaras, Ragus, and Other Cooked and Fresh Sauces for Every Type of Pasta Imaginable
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes