Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round 2nd ed.

Specifikācijas:
Autors: Ellie Topp, Margaret Howard
Lapaspušu skaits: 376
Izdošanas gads: 2012
Preces ID: 23288616
4407
6088
-27%
Pārdevējs: Minced 4.5
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

14. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

14. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

14. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

14. jūnijā

169

Smartpost terminālī

14. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

14. jūnijā

299

Circle K stacijā

14. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

14. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

17. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

14. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

14. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

14. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

14. jūnijā

169

Smartpost terminālī

14. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

14. jūnijā

299

Circle K stacijā

14. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

14. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

17. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.5
  • 86% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round 2nd ed.

"The Complete Book of Small-Batch Preserving takes the guesswork out of home preserving. Both beginners and pros can make the most of fresh fruits and vegetables when these are readily available and inexpensive. Because these recipes require a minimum of time and fuss, home cooks will enjoy creating the preserves almost as much as everyone will enjoy tasting them. Included are both traditional and new recipes. Detailed instructions provide the safest and latest processing methods. Some recipes are suitable for microwaves. A brand new chapter features freezer preserving as an alternative to the traditional methods. The more than 300 enticing recipes include: jams, jellies and low-sugar spreads; conserves, butters and curds; pickles, relishes and chutneys;salsas, mustards and marinades; flavored oils; and dessert sauces, syrups and liqueurs."--Publisher's description.
Provides canning process recipes for jellies, jams, marmalades, conserves, relishes, salsas, chutneys, pickles, dessert sauces, fruit butter, vinegars, mince meats, and curds.
The easiest and safest methods for making delectable preserves in small batches -- all year long. "Takes the pressure off cooks who don't have much time... but still want to savor the season's bounty." -Chicago Tribune (Review of the prior edition) The Complete Book of Small-Batch Preserving takes the guesswork out of home preserving. Both beginners and pros can make the most of fresh fruits and vegetables when these are readily available and inexpensive. Because these recipes require a minimum of time and fuss, home cooks will enjoy creating the preserves almost as much as everyone will enjoy tasting them. Included are both traditional and new recipes. Detailed instructions provide the safest and latest processing methods. Some recipes are suitable for microwaves. A brand new chapter features freezer preserving as an alternative to the traditional methods. The more than 300 enticing recipes include: Jams, jellies and low-sugar spreads Conserves, butters and curds Pickles, relishes and chutneys Salsas, mustards and marinades Flavored oils Dessert sauces, syrups and liqueurs. With delectable recipes and professional tips, The Complete Book of Small-Batch Preserving is the ideal guide for anyone who craves home-made preserves but doesn't want to spend all day in the kitchen.
Canning and preserves don't have to be all day marathons - this book explains how to do up a few jars with little time and fuss. Detailed instructions, some microwave suitable, and this edition now includes freezer preserves and over 300 recipes.

Kopīgā informācija par: Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round 2nd ed.

Preces ID: 23288616
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Firefly Books Ltd
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Pamatēdieni
Autors: Ellie Topp, Margaret Howard
Lapaspušu skaits: 376
Izdošanas gads: 2012

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round 2nd ed.
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes