Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World

Specifikācijas:
Autors: Julia Rothman, Rachel Wharton
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2016
Preces ID: 17285632
3699
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

28. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

28. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. maijā

169

Smartpost terminālī

28. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. maijā

299

Circle K stacijā

28. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

29. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

28. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

28. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. maijā

169

Smartpost terminālī

28. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. maijā

299

Circle K stacijā

28. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

29. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World

Best-selling author and noted illustrator of Nature Anatomy, Julia Rothman takes her pen into the kitchen with this charming, illustrated guide to all things edible around the globe. She focuses her curious eye on the origins, types, tools, traditions, and techniques behind the most popular foods and preparations, from breads to fish to spices and desserts.
Get your recommended daily allowance of facts and fun with Food Anatomy, the third book in Julia Rothman’s best-selling Anatomy series. She starts with an illustrated history of food and ends with a global tour of street eats. Along the way, Rothman serves up a hilarious primer on short order egg lingo and a mouthwatering menu of how people around the planet serve fried potatoes — and what we dip them in. Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her editorial expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings. Everyday diners and seasoned foodies alike are sure to eat it up. 

Kopīgā informācija par: Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World

Preces ID: 17285632
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Storey Publishing LLC
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Julia Rothman, Rachel Wharton
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2016

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes