Food and Cooking of Milan and Bologna: Classic Dishes from the North-west of Italy

Specifikācijas:
Autors: Valentina Harris
Lapaspušu skaits: 128
Izdošanas gads: 2011
Preces ID: 19447777
4099
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
4098
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

23. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

23. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

23. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

23. jūlijā

169

Smartpost terminālī

23. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

23. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

23. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

24. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

23. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

23. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

23. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

23. jūlijā

169

Smartpost terminālī

23. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

23. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

23. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

24. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
4098 5718
Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Food and Cooking of Milan and Bologna: Classic Dishes from the North-west of Italy

This title presents classic dishes from the North-west of Italy. Discover the secrets of the world-famous cuisines of Lombardy, Emilia-Romagna, Piedmont, Liguria and Aosta Valley, in a collection of 65 mouthwatering recipes. This is an insightful guide to the geography, climate and culinary history of each region, exploring the similarities and differences that bind the North-west of Italy together. This fascinating exploration of the typical ingredients of the area includes wonderful foods such as Parmesan cheese, balsamic vinegar, fresh egg pasta, risotto rice, Parma ham and exquisite white truffles. It is illustrated with over 370 beautiful photographs by the award-winning food photographer Martin Brigdale. Lombardy, Emilia-Romagna, Piedmont, Liguria and Aosta Valley comprise the diverse North-western corner of Italy. This fabulous new book opens with an exploration into each region of this part of Italy, focussing on their geography, history and food culture. It includes fascinating information about the festivals and celebrations that take place, as well as the typical foods that accompany them. The recipe section contains 65 authentic dishes from antipasto, through the primo and secondo, to dessert. Famous classics are included, such as Minestrone Soup, Barolo Risotto, Salsa Verde and Panna Cotta. Each dish is beautifully photographed and complete nutritional breakdowns are provided throughout. Cook's tips and variations provide extra help and ideas to help you make the most out of each recipe. A celebration of the distinctive tastes and traditions that have shaped the Italian menu, this book is ideal for anyone wanting to learn how to prepare the classics of North-west Italy.

Kopīgā informācija par: Food and Cooking of Milan and Bologna: Classic Dishes from the North-west of Italy

Preces ID: 19447777
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,24 x 0,29 m, 0,94 kg
Izdevniecība: Anness Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Valentina Harris
Lapaspušu skaits: 128
Izdošanas gads: 2011

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Food and Cooking of Milan and Bologna: Classic Dishes from the North-west of Italy
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(225 pircēja vērtējums)
-28%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

26. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4098 5718