Food Lab: Better Home Cooking Through Science

Specifikācijas:
Autors: J. Kenji Lopez-Alt
Lapaspušu skaits: 960
Izdošanas gads: 2015
Preces ID: 16460004
5525
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
723 / mēn.

3 1843
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

14. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

14. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

14. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

14. jūnijā

169

Smartpost terminālī

14. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

14. jūnijā

299

Circle K stacijā

14. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

14. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

17. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

14. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

14. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

14. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

14. jūnijā

169

Smartpost terminālī

14. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

14. jūnijā

299

Circle K stacijā

14. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

14. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

17. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Food Lab: Better Home Cooking Through Science

J. Kenji Lopez-Alt shows that cooks don't need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and roasting. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-colour images illustrating step-by-step instructions, readers will find out how to make perfect roast turkey with crackling skin, how to make extra fluffy or creamy scrambled eggs and much more. Combining the unrelenting curiosity of a cheerful science geek with the expert knowledge of a practised chef, The Food Lab gives readers practical tools and new approaches to apply when they next step into the kitchen.

Kopīgā informācija par: Food Lab: Better Home Cooking Through Science

Preces ID: 16460004
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: WW Norton & Co
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: J. Kenji Lopez-Alt
Lapaspušu skaits: 960
Izdošanas gads: 2015

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes