Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, and Vegetables [A Cookbook]

Specifikācijas:
Autors: Tadashi Ono, Harris Salat
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2011
Preces ID: 17324317
3115
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

21. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

21. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. jūnijā

169

Smartpost terminālī

21. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. jūnijā

299

Circle K stacijā

21. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

25. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

21. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

21. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. jūnijā

169

Smartpost terminālī

21. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. jūnijā

299

Circle K stacijā

21. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

25. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, and Vegetables [A Cookbook]

"A full-color cookbook that introduces American palates to authentic Japanese-style grilling, with recipes that skillfully blend traditional ingredients and modern twists to create remarkable meals"--
"American grilling, Japanese flavors: That's the irresistible idea behind The Japanese Grill. In this bold cookbook, chef Tadashi Ono and writer Harris Salat, avid grillers both, share a key insight--that the live-fire cooking we adore here at home marries perfectly with mouthwatering traditional Japanese ingredients like soy sauce and miso. Packed with fast-and-easy recipes, delicious, versatile marinades and step-by-step techniques, The Japanese Grill will have you grilling amazing steaks, pork chops, salmon, roasted tomatoes, and whole chicken, as well as authentic favorites like yakitori, yaki onigiri, and whole salt-grilled fish. Whether you use charcoal or gas, are a grilling newbie or disciple, we guarantee you will love dishes like miso-marinatedspare ribs, garlic-soy sauce porterhouse, crispy chicken wings, yuzu-chili scallops, and soy sauce-and-lemon grilled eggplant. Ono and Salat include menu suggestions for sophisticated entertaining as well as quick-grilling choices for healthy weekday meals, plus a slew of fast, delectable sides that pair perfectly with anything off the fire. Grilling has been a centerpiece of Japanese cooking for centuries; when you taste the incredible dishes in The Japanese Grill, both contemporary and traditional, you'll become a believer, too"--
A treasury of 95 grilled-foods recipes features modern twists on traditional meals, counseling home cooks on the diversity of Japanese-style grilling while providing instructions for such fare as London Broil with Garlic-Soy Marinade, Turkey Burgers with Miso Barbecue Sauce and Salmon With Shiso Pesto. Original.
Provided by publisher.
A full-color cookbook that introduces American palates to authentic Japanese-style grilling, with 95 recipes that skillfully blend traditional ingredients, modern twists, and the sizzle of a hot fire to create remarkable meals.Grilling has a long history in Japan, and for good reason: the cuisine’s salty-sweet flavors take well to hints of smoke. In The Japanese Grill, Tadashi Ono and Harris Salat reveal the diversity of Japanese-style grilling. They share their secrets for classics such as Chicken Yakitori and Miso-Cured Mackerel, create new comfort foods like London Broil with Garlic-Soy Marinade and Turkey Burgers with Miso Barbecue Sauce, and serve up innovations like Green Tea–Smoked Duck Breasts and Salmon with Shiso Pesto. A selection of side dishes and salads round out grilled meals. In this handsome volume, Ono and Salat bring Japanese grilling culture to Western tables—with delicious results that are at once familiar and new.

Kopīgā informācija par: Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, and Vegetables [A Cookbook]

Preces ID: 17324317
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,23 x 0,24 m, 0,82 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments:
Autors: Tadashi Ono, Harris Salat
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2011

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, and Vegetables [A Cookbook]
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes