Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking: 80 Low-Carb Recipes that Offer Solutions for Celiac Disease, Diabetes, and Weight Loss

Specifikācijas:
Autors: Peter Reinhart, Denene Wallace
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2012
Preces ID: 23284681
4850
6620
-26%
Pārdevējs: Minced 4.6
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

11. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

11. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. maijā

169

Smartpost terminālī

13. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. maijā

299

Circle K stacijā

13. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

14. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

11. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

11. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. maijā

169

Smartpost terminālī

13. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. maijā

299

Circle K stacijā

13. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. maijā

699

Saņemiet Omniva pakomātā

14. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.6
  • 87% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking: 80 Low-Carb Recipes that Offer Solutions for Celiac Disease, Diabetes, and Weight Loss

"The first gluten-free baking book from legendary bread maker and James Beard Award-winning author Peter Reinhart, with 80 world-class recipes suitable for wheat sensitive, diabetic, and low-carb/low-sugar dieters"--
A culinary reference for wheat sensitive, diabetic and low-carb/low-sugar dieters that provides recipes for a selection of healthful breads, pastries, and other baked goods that use nut and seed flours instead of starches.
Combines the expertise of a James Beard Award-winning author and a developer of the Proseed Flour blend in a culinary reference for wheat sensitive, diabetic and low-carb/low-sugar dieters that provides recipes for a selection of healthful breads, pastries and other baked goods that use nut and seed flours instead of starches. 20,000 first printing.

Kopīgā informācija par: Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking: 80 Low-Carb Recipes that Offer Solutions for Celiac Disease, Diabetes, and Weight Loss

Preces ID: 23284681
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,21 x 0,26 m, 1,01 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Nav norādīts
Autors: Peter Reinhart, Denene Wallace
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2012

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking: 80 Low-Carb Recipes that Offer Solutions for Celiac Disease, Diabetes, and Weight Loss
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes