MAZCENIS Līdz -40%* Mazas cenas lieliem pirkumiem!

Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

Specifikācijas:
Autors: Lauryn Chun, Olga Massov
Lapaspušu skaits: 160
Izdošanas gads: 2012
Preces ID: 22268337
2590
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (2):
3954
-
4973
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

27. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

27. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

27. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

27. jūnijā

169

Smartpost terminālī

27. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

27. jūnijā

299

Circle K stacijā

27. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

27. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

28. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

27. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

27. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

27. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

27. jūnijā

169

Smartpost terminālī

27. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

27. jūnijā

299

Circle K stacijā

27. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

27. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

28. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
3954 5545
Pro Baltic
4973 6464
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

"Based on Korea's legendary condiment, Mother-in-Law's kimchi is taking America by storm with its vibrant, versatile balance of flavor and just the right amount of spice. Making kimchi is the next frontier for anyone who enjoys DIY food projects, and homemade kimchi is a must-have for connoisseurs of the beloved Korean pickle. Following traditional kimchi-making seasons and focusing on produce at its peak, this bold, colorful cookbook walks you step by step through how to make both robust and lighter kimchi. Lauryn Chun explores a wide variety of flavors and techniques for creating this live-culture food, from long-fermented classic winter kimchi intended to spice up bleak months to easy-to-make summer kimchi that highlights the freshness of produce andis ready to eat in just minutes. Once you have made your own kimchi, using everything from tender and delicate young napa cabbage to stuffed eggplant, you can then use it as a star ingredient in Chun's inventive recipes for cooking with kimchi. From favorites such as Pan-Fried Kimchi Dumplings and Kimchi Fried Rice to modern dishes like Kimchi Risotto, Skirt Steak Ssam with Kimchi Puree Chimichurri, Kimchi Oven-Baked Baby Back Ribs, and even a Kimchi Grapefruit Margarita, Chun showcases the incredible range of flavor kimchi adds to any plate. With sixty recipes and beautiful photographs that will have you hooked on kimchi's unique crunch and heat, The Kimchi Cookbook takes the champagne of pickles to new heights. "--
Offers recipes and instructions for preparing the Korean condiment staple of spicy, pickled cabbage and its different varieties at home and for using homemade kimchi in fried rice, dumplings, risotto, and meat dishes.
The founder of Mother In Law's Kimchi offers recipes and instructions for preparing the Korean condiment staple of spicy, pickled cabbage and other vegetables at home, including recipes from famous chefs David Chang and Sean Brock. 10,000 first printing.

Kopīgā informācija par: Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

Preces ID: 22268337
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,2 x 0,24 m, 0,65 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Autors: Lauryn Chun, Olga Massov
Lapaspušu skaits: 160
Izdošanas gads: 2012

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (2)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(178 pircēja vērtējums)
-28%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
3954 5545
Pārdevējs: Pro Baltic 4.6
(480 pircēja vērtējums)
-23%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4973 6464