Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Specifikācijas:
Autors: Jeremy Umansky, Rich Shih, Sandor Ellix Katz
Lapaspušu skaits: 352
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 16445223
3950
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (3):
6195
-
7556
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. augustā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

3. augustā

000

Latvijas Pasts nodaļā

5. augustā

129

Latvijas Pasts pakomātā

5. augustā

169

Smartpost terminālī

5. augustā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

5. augustā

299

Piegādāsim uz mājām

5. augustā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

6. augustā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

3. augustā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

3. augustā

000

Latvijas Pasts nodaļā

5. augustā

129

Latvijas Pasts pakomātā

5. augustā

169

Smartpost terminālī

5. augustā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

5. augustā

299

Piegādāsim uz mājām

5. augustā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

6. augustā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
KATARATA
6299
Minced
6195 8234
Pro Baltic
7556 9822
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 98% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Two chefs deliver a comprehensive look at modern koji use around the world and then take the magic of this microbe to revolutionize the creation of fermented foods and flavor profiles for both professional and home cooks. Illustrations.
The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisineKoji Alchemy chefs Jeremy Umansky and Rich Shih—collectively considered to be the most practical, experienced, generous educators on the culinary power of this unique ingredient—deliver a comprehensive look at modern koji use around the world. Using it to rapidly age charcuterie, cheese, and other ferments, they take the magic of koji to the next level, revolutionizing the creation of fermented foods and flavor profiles for both professional and home cooks. Koji Alchemy includes:A foreword by best-selling author Sandor Katz (The Art of Fermentation)Cutting-edge techniques on koji growing and curingInformation on equipment and setting up your kitchenMore than 35 recipes for sauces, pastes, ferments, and alcohol, including stand-outs like Popcorn Koji, Roasted Entire Squash Miso, Korean Makgeolli, Amazake Rye Bread, and more“Koji Alchemy is empowering and does much to open the door to further creativity and innovation. . . . I can’t wait to see and taste the next wave of koji experimentation it inspires.” —Sandor Katz

Kopīgā informācija par: Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Preces ID: 16445223
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Chelsea Green Publishing Co
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Jeremy Umansky, Rich Shih, Sandor Ellix Katz
Lapaspušu skaits: 352
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (3)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
(1506 pircēja vērtējums)

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

27. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
6299
Pārdevējs: Minced 4.6
(231 pircēju vērtējumi)
-24%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

1. augustā

000
Iespējamie piegādes veidi
6195 8234
Pārdevējs: Pro Baltic 4.6
(519 pircēja vērtējums)
-23%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

23. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
7556 9822