Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Specifikācijas:
Autors: Le Cordon Bleu
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16562190
5005
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (3):
7656
-
8199
Uz grozu
655 / mēn.

3 1669
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

20. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

20. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

20. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

20. jūnijā

169

Smartpost terminālī

20. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

20. jūnijā

299

Circle K stacijā

20. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

20. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

21. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

20. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

20. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

20. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

20. jūnijā

169

Smartpost terminālī

20. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

20. jūnijā

299

Circle K stacijā

20. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

20. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

21. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
7656 9987
Pro Baltic
7874 10238
KATARATA
8199
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Learn to bake your own bread with the acclaimed school. Le Cordon Bleu is the highly renowned, world-famous culinary school noted for the quality of its courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts and gastronomy. The teaching teams are composed of specialist chefs and pastry experts, most of them honoured by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia. There are 80 illustrated recipes, explained step-by-step with 1,450 photographs presented in seven chapters with recipes for traditional baguette, sourdough bread, milk rolls, focaccia, ciabatta, pita, challah, croissants, pain au chocolate, Parisian brioche, stollen, panettone, vanilla flan, kouign-amann, galette des rois and much, much more. Discover recipes for traditional, regional and international breads from across the world as well as viennoiseries (Danish pastries) and French pastries. Learn how to knead, shape and score breads and achieve baking success thanks to the know-how and advice of the very best bakers.

Kopīgā informācija par: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Preces ID: 16562190
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,2 x 0,23 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Grub Street Publishing
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Le Cordon Bleu
Lapaspušu skaits: 304
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (3)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.5
(156 pircēja vērtējums)
-23%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

11. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
7656 9987
Pārdevējs: Pro Baltic 4.6
(470 pircēja vērtējums)
-23%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

11. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
7874 10238
Pārdevējs: KATARATA 4.6
(1443 pircēja vērtējums)

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
8199