Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook

Specifikācijas:
Autors: Pat Martin, Nick Fauchald
Lapaspušu skaits: 320
Izdošanas gads: 2022
Preces ID: 16461321
6799
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
890 / mēn.

3 2267
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

15. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

15. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

17. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

17. jūnijā

169

Smartpost terminālī

17. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

17. jūnijā

299

Circle K stacijā

17. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

17. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

18. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

15. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

15. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

17. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

17. jūnijā

169

Smartpost terminālī

17. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

17. jūnijā

299

Circle K stacijā

17. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

17. jūnijā

699

Saņemiet Omniva pakomātā

18. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 88% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook

"From one of the South's most acclaimed pitmasters comes the definitive guide to open-fire cooking, from hot coals and roaring flames to warm embers and cold smoke. Nashville's Pat Martin has grown a nine-location-and-counting empire of Martin's BBQ Joints on the strength of his West Tennessee whole hog that is slow-smoked all day and night. One of only a handful of remaining practitioners of this art, Pat didn't come to barbecue as a family heir of legacy recipes; rather, he stumbled into the pit as a somewhat lost student and found the life by the fire to be the one that made the most sense to him. More than his barbecue expertise, Pat's love of open-fire cooking drives this cookbook of how to work with fire in all the stages of its life cycle. Throughbeautiful photography and detailed instruction, he shows us how to char vegetables on the wild flames of an adolescent fire; how to grill meats on mature coals; how to barbecue shoulders and ribs and, yes, a whole hog on "adult" embers; and finally how to build and use a cold-smoker for hams and bacon. Learn the stages of the fire and you can master Whole Chicken with Alabama White Sauce, Pork Belly Sandwiches, and Open-Pit Spare Ribs, as well as beautiful vegetable-based dishes--Grilled Carrots with Sorghum and Buttermilk, Open-Face Grilled Tomato Sandwiches, Creamed Grilled Corn, and Ash-Roasted Sweet Potatoes--that will transform the way you cook"--
One of the South’s most acclaimed pitmasters reveals all he knows about the art of barbecue and open-flame cooking, in all the stages of a fire’s life. Illustrations.
“The most important book on cooking over live fire in decades. Life of Fire illuminates it all, from coal beds, to home-built pits (in minutes!) to simple, delicious, recipes and enough whole hog know-how to impress the weekend warriors without intimidating newcomers.”—Andrew ZimmernOne of the few pitmasters still carrying the torch of West Tennessee whole-hog barbecue, Nashville’s Pat Martin has studied and taught this craft for years. Now he reveals all he knows about the art of barbecue and live fire cooking. Through beautiful photography and detailed instruction, the lessons start with how to prepare and feed a fire—what wood to use, how to build a pit or a grill, how to position it to account for the weather—then move into cooking through all the stages of that fire’s life. You’ll sear tomatoes for sandwiches and infuse creamed corn with the flavor of char from the temperamental, adolescent fire. Next, you’ll grill chicken with Alabama white sauce over the grown-up fire, and, of course, you’ll master pit-cooked whole hog, barbecue ribs, turkey, pork belly, and pork shoulder over the smoldering heat of mature coals. Finally, you’ll roast vegetables buried in white ash, and you’ll smoke bacon and country hams in the dying embers of the winter fire. For Pat Martin, grilling, barbecuing, and smoking is a whole lifetime’s worth of practice and pleasure—a life of fire that will transform the way you cook.

Kopīgā informācija par: Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook

Preces ID: 16461321
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 1,32 kg
Izdevniecība: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Pat Martin, Nick Fauchald
Lapaspušu skaits: 320
Izdošanas gads: 2022

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Life of Fire: Mastering the Arts of Pit-Cooked Barbecue, the Grill, and the Smokehouse: A Cookbook
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes