Liguria: The Cookbook: Recipes from the Italian Riviera

Specifikācijas:
Autors: Laurel Evans
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 16563225
0 € piegāde virs 30 € ar kodu 624PIEGADE
6839
9008
-24%
Pārdevējs: Minced 4.6
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
9004
Uz grozu
896 / mēn.

3 2281
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

18. jūlijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

18. jūlijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu 624PIEGADE
169

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

18. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

18. jūlijā

129

Smartpost terminālī

18. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

18. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

18. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

19. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

18. jūlijā

000

Latvijas Pasts pakomātā

18. jūlijā

0 € piegāde virs 30 € ar kodu 624PIEGADE
169

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

18. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

18. jūlijā

129

Smartpost terminālī

18. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

18. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

18. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

19. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Pro Baltic
9004 11705
Pārdevējs: Minced 4.6
  • 86% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Liguria: The Cookbook: Recipes from the Italian Riviera

This book presents to an American audience the cuisine of Liguria—the Italian Riviera—full of dishes that are inventive, inherently seasonal, waste-conscious, plant-forward, and geared toward the home cook.Italian cuisine never goes out of style. Yet while many are familiar with various regional cuisines of Italy, one of its most gastronomically rich regions has been largely overlooked: Liguria, home of focaccia, pesto, and the Cinque Terre. Award-winning author and food writer Laurel Evans has been immersed in the cuisine of Liguria for 15 years, ever since her Italian boyfriend (now husband, and the photographer for this book) brought her to his family’s hillside villa in Moneglia on the Mediterranean coast. There, Evans immersed herself in kitchens, restaurants, and markets, building relationships with the chefs, shopkeepers, producers, and nonne who drive the local cuisine. This book showcases all that she discovered: a cuisine that is beautiful but humble, plant-based and waste-conscious at its core, with a particular spirit and history that she unravels for readers new to the region. From the ultimate pesto, to the definitive focaccia recipe coaxed out of local bakers, to recipes for lesser-known Ligurian specialties like Cappon Magro, Liguria: The Cookbook offers readers a personal journey into the heart of the cuisine of this timeless yet ever-evolving region. 

Kopīgā informācija par: Liguria: The Cookbook: Recipes from the Italian Riviera

Preces ID: 16563225
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Rizzoli International Publications
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Laurel Evans
Lapaspušu skaits: 224
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Liguria: The Cookbook: Recipes from the Italian Riviera
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Pro Baltic 4.6
(499 pircēja vērtējums)
-23%
0 €

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

9. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
9004 11705