Make Your Own Biltong & Droewors: Including sausages, and cured and smoked meats

Specifikācijas:
Autors: Hannelie van Tonder
Lapaspušu skaits: 48
Izdošanas gads: 2010
Preces ID: 20543507
1629
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

13. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

13. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Make Your Own Biltong & Droewors: Including sausages, and cured and smoked meats

This guide offers step-by-step instructions on how to make biltong and droewors, a variety of different sausages (including boerewors, salami and pork sausages), as well as cured and smoked meats. Not only does this guide provide the basic instructions on how to master these traditional methods at home but it also includes recipes for an array of delicious dishes. The dishes range form biltong quiche, biltong potbread, ham and Cheddar rolls, Kasseler rib with mustard, glazed ham, soutribbetjie and pastrami to Russian sausage and banana kebabs, salami and noodle salad, wors with ratatouille, and quick bacon and egg pie.

Kopīgā informācija par: Make Your Own Biltong & Droewors: Including sausages, and cured and smoked meats

Preces ID: 20543507
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,22 x 0,28 m, 0,23 kg
Izdevniecība: Penguin Random House South Africa
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Pamatēdieni
Grāmatas fragments:
Autors: Hannelie van Tonder
Lapaspušu skaits: 48
Izdošanas gads: 2010

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Make Your Own Biltong & Droewors: Including sausages, and cured and smoked meats
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes