Making Chocolate: From Bean to Bar to S'more: A Cookbook

Specifikācijas:
Autors: Todd Dandelion Chocolate
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2017
Preces ID: 23285356
7570
9884
-23%
Pārdevējs: Minced 4.6
Uz grozu
780 / mēn.

3 2524
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

19. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

19. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

19. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

19. jūnijā

169

Smartpost terminālī

19. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

19. jūnijā

299

Circle K stacijā

19. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

19. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

20. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

19. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

19. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

19. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

19. jūnijā

169

Smartpost terminālī

19. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

19. jūnijā

299

Circle K stacijā

19. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

19. jūnijā

699

Saņemiet Omniva pakomātā

20. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Minced 4.6
  • 86% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Making Chocolate: From Bean to Bar to S'more: A Cookbook

A guide from the chocolate maker Dandelion Chocolate offers their approach to making chocolate with only cocoa beans and sugar and covers everything from bean-sourcing tips through their chocolate-making method, along with recipes from their kitchen.
Four craft chocolate makers describe how to make your own chocolate through the “quick-start” and “deep-dive” methods and discuss the sourcing, fermenting, drying and roasting of the cacao beans and how to incorporate your homemade craft chocolate into artisan treats.
From nationally-lauded San Francisco chocolate maker, Dandelion Chocolate, comes the first ever complete guide to making chocolate from scratch. From the simplest techniques and technology—like hair dryers to rolling pins—to the science and mechanics of making chocolate from bean to bar, Making Chocolate holds everything the founders and makers behind San Francisco’s beloved chocolate factory have learned since the day they first cracked open cocoa bean. Best known for their single origin chocolate made with only two ingredients—cocoa beans and cane sugar—Dandelion Chocolate shares all their tips and tricks to working with cocoa beans from different regions around the world. There are kitchen hacks for making chocolate at home, a deep look into the nuts, bolts, and ethics of sourcing beans and building relationships with producers along the supply chain, and for ambitious makers, tips for scaling up. Complete with 30 recipes from the chocolate factory's much-loved pastry kitchen, Making Chocolate is a resource for hobbyists and more ambitious makers alike, as well as anyone looking for maybe the very best chocolate chip cookie recipe in the world.

Kopīgā informācija par: Making Chocolate: From Bean to Bar to S'more: A Cookbook

Preces ID: 23285356
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,22 x 0,26 m, 1,63 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Deserti
Autors: Todd Dandelion Chocolate
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2017

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Making Chocolate: From Bean to Bar to S'more: A Cookbook
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes