Meat Cookbook: Know the Cuts, Master the Skills, over 250 Recipes

Specifikācijas:
Autors: Nichola Fletcher
Lapaspušu skaits: 320
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 16445412
2817
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

28. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

28. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. jūnijā

169

Smartpost terminālī

28. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. jūnijā

299

Circle K stacijā

28. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

1. jūlijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

28. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

28. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

28. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

28. jūnijā

169

Smartpost terminālī

28. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

28. jūnijā

299

Circle K stacijā

28. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

28. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

1. jūlijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Meat Cookbook: Know the Cuts, Master the Skills, over 250 Recipes

A meat feast awaits! Become an expert on buying, preparing, and cooking meat. From discovering why cuts matter to learning how to recognise top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat. Inside the pages of this meat recipe book, you'll find: - A comprehensive course in preparing and cooking meat with over 250 recipes - Recipes feature timing and temperature charts to help you create the perfect flavour, plus help you choose which herbs go with different dishes - A unique "How to Butcher" section provides illustrated step-by-steps and focuses on cuts of meat that can be easily butchered at home - Expert advice from butchers on the best cooking techniques, as well as tips on how to use a meat thermometer, how to test your meat for rare, medium and well-done cooking stages, and how to experiment with flavour pairings Whether you want to learn how to slow-cook for maximum flavour or create the perfect Sunday roast, this cookbook has all the answers for meat lovers keen to try working with different meats and cuts. Get the best from your meat with step-by-step preparation and cooking techniques, and learn key home butchery skills, such as needling, frenching, rolling, and tying. Find out everything there is to know about well-raised meat - where to buy it and why it tastes better. Cook more than 250 of the world's best poultry, pork, beef, lamb, and game dishes such as Jamaican Jerk Chicken, Portuguese Pork with Clams, Kerala Beef, and Barbecued Moroccan Lamb. With this butchery and cookery book in-one, you'll become a connoisseur in no time! Looking as good on your coffee table as the dishes that you can create with it's content, The Meat Cookbook is the perfect gift for any meat lover.

Kopīgā informācija par: Meat Cookbook: Know the Cuts, Master the Skills, over 250 Recipes

Preces ID: 16445412
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Dorling Kindersley Ltd
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Nichola Fletcher
Lapaspušu skaits: 320
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Meat Cookbook: Know the Cuts, Master the Skills, over 250 Recipes
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes