Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Specifikācijas:
Autors: Kirsten K. Shockey
Lapaspušu skaits: 396
Izdošanas gads: 2019
Preces ID: 17894007
3425
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
5999
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

3. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. jūlijā

169

Smartpost terminālī

3. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. jūlijā

299

Circle K stacijā

3. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

3. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

4. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

3. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

3. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. jūlijā

169

Smartpost terminālī

3. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. jūlijā

299

Circle K stacijā

3. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

3. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

4. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
KATARATA
5999
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Two best-selling fermentation authors present this in-depth handbook in which they explore a whole new realm of probiotic superfoods, expanding the fermenting possibilities for the home kitchen through more than 50 recipes. Original.
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessible, step-by-step techniques for fermenting beans and grains in the home kitchen. The Shockeys expand beyond the basic components of traditionally Asian protein-rich ferments to include not only soybeans and wheat, but also chickpeas, black-eyed peas, lentils, barley, sorghum, millet, quinoa, and oats. Their ferments feature creative combinations such as ancient grains tempeh, hazelnut–cocoa nib tempeh, millet koji, sea island red pea miso, and heirloom cranberry bean miso. Once the ferments are mastered, there are more than 50 additional recipes for using them in condiments, dishes, and desserts including natto polenta, Thai marinated tempeh, and chocolate miso babka. For enthusiasts enthralled by the flavor possibilities and the health benefits of fermenting, this book opens up a new world of possibilities.
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Kopīgā informācija par: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Preces ID: 17894007
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Izdevniecība: Storey Publishing LLC
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Pamatēdieni
Grāmatas fragments:
Autors: Kirsten K. Shockey
Lapaspušu skaits: 396
Izdošanas gads: 2019

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
(1460 pircēja vērtējums)

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

28. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
5999