Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes, A Cookbook

Specifikācijas:
Autors: Missy Robbins, Talia Baiocchi
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 16563150
3790
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
5785
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

3. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. jūlijā

169

Smartpost terminālī

3. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. jūlijā

299

Circle K stacijā

3. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

3. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

4. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

3. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

3. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

3. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

3. jūlijā

169

Smartpost terminālī

3. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

3. jūlijā

299

Circle K stacijā

3. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

3. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

4. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
5785 7742
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes, A Cookbook

In this hard-working manual for home cooks who aspire to master the art of pasta cooking, the James Beard Award-winning chef/owner of the acclaimed Lilia and Misi in Brooklyn presents recipes for 40 handmade pasta shapes and 100 Italian American, regional Italian and modern dishes.
A stylish, transporting pasta master class from New York City's premier pasta chef, with recipes for 40 handmade pasta shapes and 100 Italian American, regional Italian, and modern dishes.Food trends come and go, but pasta holds strong year after year. Despite its humble ingredients--made of merely flour and water or flour and eggs--the magic, rituals, and art of pasta making span over five centuries. Two ingredients are turned into hundreds of stuffed, rolled, extruded, dried, stamped, and handcut shapes, each with its own unique provenance and enrobed in a favored sauce. New York City chef Missy Robbins fell in love with Italian food and pasta twenty-five years ago. She has been cooking, researching, and studying her way across Italy ever since, which led her to open two of America's favorite pasta restaurants, Lilia and Misi. With illustrated step-by-step recipes for handmaking forty of the most versatile pasta shapes and one hundred recipes for Italian-American, regional Italian (all regions), and Robbins' own best pasta dishes, plus two dozen vegetable sides, this is the hard-working manual for home cooks who aspire to master the art of pasta cooking. Whether making pasta sheets for lasagna or stamping out pasta "coins" for Corzetti with Goat Cheese and Asparagus--or even buying handmade pasta to make Tagliatelle with Porcini, Rosemary, and Garlic--Robbins provides all the inspiration, instruction, and encouragement required to make pasta exceptionally well. Evocatively photographed with more than one hundred pictures taken on location across Italy and sixty recipe photographs, this is a richly illustrated ode to the ingredients, recipes, and craft that have made pasta the most popular fare of a beloved cuisine.

Kopīgā informācija par: Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes, A Cookbook

Preces ID: 16563150
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Missy Robbins, Talia Baiocchi
Lapaspušu skaits: 368
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes, A Cookbook
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(185 pircēja vērtējums)
-25%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

3. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
5785 7742