Seaweed in the Kitchen

Specifikācijas:
Autors: Fiona Bird
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2015
Preces ID: 20349312
4599
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

18. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

18. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

18. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

18. jūnijā

169

Smartpost terminālī

18. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

18. jūnijā

299

Circle K stacijā

18. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

18. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

19. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

18. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

18. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

18. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

18. jūnijā

169

Smartpost terminālī

18. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

18. jūnijā

299

Circle K stacijā

18. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

18. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

19. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 88% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Seaweed in the Kitchen

Although seaweed is now all the rage, because we have been reading about and eating Japanese food, it has long been an important ingredient in Britain too, even if many of us don't recognize it as such. Just think of laver bread. Seaweed suppliers are becoming easier to find, but if you need some really quickly, a walk on your local beach will deliver the goods just as well. Fi Bird is nothing if not enthusiastic. She lives in the Hebrides and has written her own guide to foraging. In addition she is super-keen on teaching children to cook. This, her second book, combines these three elements: the Hebrides because seaweed runs amok there; foraging, because she lives in the midst of a natural larder; teaching, because she has written a fine set of intelligent and properly tested recipes. The book has four strands: an account of seaweed species that flourish here; a discussion of our use of seaweed over time, and in regional cookery; an assessment of the physical properties of seaweed and how they might contribute to a healthful diet; and a set of recipes. These last are not merely for boiling up dulse, or steaming kelp, but offer imaginative solutions to incorporating seaweed into our daily fare: brown bread ice-cream, fudge, curry (yes, curry!), dried seaweed biscuits, seaweed seasoning powder, water biscuits with rock samphire, seaweed croutons, seaweed treacle tart, and many more.

Kopīgā informācija par: Seaweed in the Kitchen

Preces ID: 20349312
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,14 x 0,22 m, 0,23 kg
Izdevniecība: Prospect Books
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Mīkstie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments:
Autors: Fiona Bird
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2015

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Seaweed in the Kitchen
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes