Turkish Cookbook: Exploring the food of a timeless cuisine

Specifikācijas:
Autors: Ghillie Basan
Lapaspušu skaits: 384
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 17112246
2980
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

13. jūnijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

13. jūnijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

13. jūnijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

13. jūnijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

13. jūnijā

169

Smartpost terminālī

13. jūnijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

13. jūnijā

299

Circle K stacijā

13. jūnijā

299

Piegādāsim uz mājām

13. jūnijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

14. jūnijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Turkish Cookbook: Exploring the food of a timeless cuisine

"Greet a Turk and you will eat. Whether you are in the busy streets of Istanbul, in a small village in Anatolia, on the slopes above Bursa, or in a resort in the Mediterranean, the enticing aroma of grilling, baking, and spices fills the air - warm bread rings covered in sesame seeds; deep-fried mussels with a garlicky sauce; roasted chestnuts, almonds and pistachio nuts; savoury pastries filled with melting cheese; lamb roasting on a spit; aubergines smoking over charcoal; and the scent of fresh peaches. You can try Ottoman puddings in Istanbul; juicy apricots stuffed with rice in Cappadocia; anchovy pilaff along the Black Sea coast; fiery kebabs served on a sword in Adana; and the hallucinogenic honey of Kars in eastern Anatolia. The Turks are passionate about their cuisine. It gives them pleasure to share it with you and it is their generous hospitality that draws me to the country again and again." This glorious volume by award-winning author and cook Ghillie Basan looks in detail at the culinary history and geography, the customs and festivities, as well as the local ingredients, and presents a tantalising selection of classic regional recipes.

Kopīgā informācija par: Turkish Cookbook: Exploring the food of a timeless cuisine

Preces ID: 17112246
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Anness Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Ghillie Basan
Lapaspušu skaits: 384
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Turkish Cookbook: Exploring the food of a timeless cuisine
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes