Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains

Specifikācijas:
Autors: Elaine Boddy
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 16490406
2574
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (3):
4093
-
5847
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

5. jūlijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

5. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

5. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

5. jūlijā

169

Smartpost terminālī

5. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

5. jūlijā

299

Circle K stacijā

5. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

5. jūlijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

5. jūlijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

5. jūlijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

5. jūlijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

5. jūlijā

169

Smartpost terminālī

5. jūlijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

5. jūlijā

299

Circle K stacijā

5. jūlijā

299

Piegādāsim uz mājām

5. jūlijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

8. jūlijā

225

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
4093 5711
KATARATA
4499
Pro Baltic
5847 7602
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains

This health-focused guide is the perfect starting point for anyone looking to make sourdough bread from ancient and whole grains. These approachable recipes, with step-by-step pictures and helpful tricks, will be an introductory course to the large number of people looking to bake sourdough from all-natural ingredients, that still yield its quintessential taste and texture. This collection covers everything you need to know about baking sourdough with alternative grains-making a starter from scratch, helpful baking equipment, tackling common problems-so readers walk away feeling like gurus. Recipes address the specific challenges of baking with different grains, offering detailed instructions as well as troubleshooting guides, so readers can fix whatever problems they encounter along the way, making the process nearly foolproof. Perfect Elaine's easy-to-follow Master Recipe and then apply it to breads made from alternative flours for a rewarding, cleaner product. Enjoy a range of sourdoughs made from wholegrain, rye, einkorn, spelt and more, as well as inventive recipes that play off your starter, such as Spelt and Cheese Focaccia and Buttermilk Sourdough Scones. Recipes combine ancient grains and white flour, for a delicious outcome that clearly reflects Elaine's hard work in coming up with the perfect flour ratios for the best ancient grain sourdough. This book has 60 recipes and 60 beauty photos.

Kopīgā informācija par: Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains

Preces ID: 16490406
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Page Street Publishing Co.
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments:
Autors: Elaine Boddy
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (3)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(193 pircēja vērtējums)
-28%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

5. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4093 5711
Pārdevējs: KATARATA 4.6
(1469 pircēja vērtējums)

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

2. jūlijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4499
Pārdevējs: Pro Baltic 4.6
(486 pircēja vērtējums)
-23%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

26. jūnijā

000
Iespējamie piegādes veidi
5847 7602