Pannas
(7)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 240 vērtējums. Apskatīt visu

Amercook, pannas pannas

-23%
  2507 3259
Uz grozu

Panna Amercook Terracotta 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Nav norādīts
  3002
Uz grozu

Panna Amercook Black Ice 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs
-23%
  2782 3617
Uz grozu

Panna Amercook Terracotta 22 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 22 cm
Materiāls: Nav norādīts
-23%
  3291 4278
Uz grozu

Bārbekjū Amercook (28 x 28 cm)

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Keramikas pārklājums
-23%
  3357 4364
Uz grozu

Bārbekjū Amercook (28 x 28 cm)

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
-23%
  3573 4645
Uz grozu

Panna Amercook Terracotta 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nav norādīts
-23%
  2982 3877
Uz grozu
5/5
ĀTRĀ PIEGĀDE

Panna Amercook Rockstone Titanium Pro 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs

Panna Amercook Terracotta 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Nav norādīts

Panna Amercook Excellence 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs

Panna Amercook Excellence 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs

Panna Amercook Excellence 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs

Panna Amercook Terracotta 26 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Nav norādīts

Panna Amercook (Ø 40 cm)

Tips: Pannas
Diametrs: 40 cm
Materiāls: Alumīnijs

Panna Amercook 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nav norādīts

Panna Amercook (Ø 36 cm)

Tips: Pannas
Diametrs: 36 cm
Materiāls: Alumīnijs
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk