Pannas
(15)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 244 vērtējums. Apskatīt visu

Zilner, pannas pannas

  3190
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Panna, 30cm

Tips: Pannas
Diametrs: 30 cm
Materiāls: Marmora virsma
  2357
Uz grozu
5/5

Panna, 16 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 16 cm
Materiāls: Keramikas pārklājums
  3120
Uz grozu

Panna, 22 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 22 cm
Materiāls: Keramikas pārklājums
  3830
Uz grozu

Panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Keramikas pārklājums, Marmora virsma
  3830
Uz grozu

Panna, 30 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 30 cm
Materiāls: Alumīnijs, Granīta pārklājums
-25%
  4385 5890
Uz grozu

Cepšanas pannu komplekts, Zilner ZL-7719, 3 daļas

Tips: Pannas
Diametrs: 18 cm
Materiāls: Alumīnijs
  3276
Uz grozu

Panna, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Marmora virsma
  2890
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Marmora virsma
-27%
  4498 6198
Uz grozu

Panna, 30 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 30 cm
Materiāls: Keramikas pārklājums
  2490
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Panna, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Marmora virsma
  2157
Uz grozu

Panna, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Marmora virsma
  1997
Uz grozu

Panna, 22 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 22 cm
Materiāls: Marmora virsma
  2357
Uz grozu

Panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Marmora virsma
  2281
Uz grozu

Panna, 26 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Marmora virsma
  4116
Uz grozu

Panna, 30 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 30 cm
Materiāls: Keramikas pārklājums, Marmora virsma
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk