Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home

Specifikācijas:
Autors: Katie Fisher
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2020
Preces ID: 16459722
2656
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (2):
4699
-
4889
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

30. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

30. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

30. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

30. maijā

169

Smartpost terminālī

30. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

30. maijā

299

Circle K stacijā

30. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

30. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

31. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

30. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

30. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

30. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

30. maijā

169

Smartpost terminālī

30. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

30. maijā

299

Circle K stacijā

30. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

30. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

31. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
4889 6667
KATARATA
4699
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home

Gressingham is synonymous with duck, and this book marks a special moment in time as it celebrates 50 years of the family business that was founded by the Miriam and Maurice Buchanan in 1971. With a comprehensive overview on how to cook duck, the history of the business and over 70 recipes, it's the definitive culinary guide to duck, featuring classic canard dishes such as Duck a l'Orange and confit duck, poultry twists on dishes such as paella and chilli con carne as well as a dedicated chapter of Asian duck recipes including crispy aromatic duck pancakes and duck and pak choi noodles. And although it's duck that is at the centre of the Gressingham business and therefore at the heart of the book, there are also other poultry and game dishes included here, such as Guinea fowl breast with confit potatoes, garlic and parsley and thyme, Zesty roast spatchcock poussin as well as a classic Christmas turkey recipe. The Gressingham Story Having moved to England from Northern Ireland, Maurice and Miriam Buchanan established their farm in Debach, Suffolk with two sheds built by hand and a small flock of chickens. By the late 1980s they had expanded to own three farms, but the salmonella scare of the time contributed to a difficult market and they decided to try something a little different. The Gressingham founders got in contact with a small-scale duck farmer in the Lake District, Peter Dodd, who had begun to develop a cross breed between the popular Pekin duck and the Wild Mallard, which has lots more breast meat and a distinctive gamey flavour. In 1989, the first Gressingham Ducks arrived at the family farm in Debach; 200 ducklings were transported by train from Peterborough to Cambridge and then picked up by Maurice and Miriam. Over the following two years, they perfected the breed and the remarkable Gressingham Duck was born, named after the village where Peter Dodd lived and worked. Sons William and Geoff joined the family business, and the two of them are still in charge of the farm today, finding their niche and becoming the best-known duck farmers in the UK. "We are determined to inspire more people to expand their mealtime repertoire and cook with duck and other speciality poultry to enjoy the fuller flavours and new recipes that are easier to prepare than people might think. The whole point is to create products that our customers enjoy, and provide the simple tips, recipes and how-to guides that make it so easy to enjoy. Their support has always been, and continues to be, really important to us."

Kopīgā informācija par: Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home

Preces ID: 16459722
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Meze Publishing
Izdošanas valoda: Nav norādīts
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Katie Fisher
Lapaspušu skaits: 192
Izdošanas gads: 2020

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (2)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(124 pircēja vērtējums)
-26%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

21. maijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4889 6667
Pārdevējs: KATARATA 4.6
(1419 pircēja vērtējums)

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

25. maijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4699