Grist: A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes

Specifikācijas:
Autors: Abra Berens, EE Berger
Lapaspušu skaits: 448
Izdošanas gads: 2021
Preces ID: 17906557
6699
Pārdevējs: KATARATA 4.6
Uz grozu
877 / mēn.

3 2233
Bez pārmaksas
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

24. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

24. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

24. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

24. maijā

169

Smartpost terminālī

24. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

24. maijā

299

Circle K stacijā

24. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

24. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

27. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

24. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

24. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

24. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

24. maijā

169

Smartpost terminālī

24. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

24. maijā

299

Circle K stacijā

24. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

24. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

27. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: KATARATA 4.6
  • 89% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Grist: A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes

"A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes, with 140+ Recipes and 160+ Variations"--
Make grains the easiest, healthiest, and most exciting stars on your table.Grist is the only grain and legume cookbook you need. Abra Berens, a James Beard semifinalist for Outstanding Chef: Great Lakes and the author of Ruffage, shares more than 300 recipes and variations, plus substantial reference information to help you discover the next great grain.Grist includes more than 125 recipes for 29 different types of grains, legumes, and seeds that, in combination with vegetables and lean proteins, are the stars of the healthiest, most variable, and most satisfying meals&;many of them gluten free.New and seasoned home cooks will want to reference this guide to start building a repertoire of approachable, big-on-flavor recipes. Home cooks will be attracted to the reference quality of the book, its beauty (more than 100 photos and 30 illustrations) and heft (125 recipes + 300 variations = 448 pages), as well as the great writing, relatable voice, author authority, unique recipe style, extensive variations, and gorgeous photography and illustrations.THIS IS THE A TO Z OF GRAINS, BEANS, AND LEGUMES: The content is deep and authoritative, but also wide-ranging, with information and recipes for 29 different grains, legumes, and seeds: Amaranth, Barley, Black-Eyed Peas, Buckwheat, Bulgur, Chickpeas, Common Beans, Corn, Cowpeas, Crowder Peas, Farro, Fava Beans, Field Peas, Fonio, Freekeh, Legumes, Lentils, Lima Beans, Millet, Oats, Quinoa, Rice, Sorghum, Split Peas, Soy Beans, Teff, Tiny Seed Grains, and Wheat Berries.REFERENCE BOOK: Organized by type of grain/legume/seed, each chapter offers authoritative info and tips that home cooks can use to deepen their knowledge of ingredients and broaden their repertoire of techniques. The recipes are simple, are generally quick to prepare, and use ingredients that are easy to find or often already in people's pantries.FOLLOW UP ON SUCCESS: Ruffage by Abra Berens was named a Best Cookbook for Spring 2019 by the New York Times and Bon Appétit, was a 2019 Michigan Notable Book winner, and was nominated for a 2019 James Beard Award. Here's some strong praise for Ruffage:"Things in my kitchen have changed since Ruffage arrived. This organized, easygoing guide to 29 vegetables offers a few cooking methods for each one, supplemented by several variations." &;Kim Severson, New York Times"(RUFFAGE] is a total classic in the making."&;Christina Chaey, associate editor, Bon Appétit"Crammed with exciting ideas that encourage creativity, this lively book will quickly become an essential item in the home cook's library."&;Library Journal (starred review)

Kopīgā informācija par: Grist: A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes

Preces ID: 17906557
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,09 x 0,2 x 0,19 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Chronicle Books
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Nav norādīts
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Nav norādīts
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Abra Berens, EE Berger
Lapaspušu skaits: 448
Izdošanas gads: 2021

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Grist: A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes